Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували Audi e-tron GT

В 2019 році на автомобільний ринок вийде ще одна електрична машина з чотирма кільцями на капоті, на цей раз мова йде про седан під назвою Audi e-tron GT. Перші кілометри за кермом нової моделі швидко переконали нас, що Tesla Model S вже у минулому а на горизонті з҆ явився новий надсучасний та розкішний спортседан. Німці обіцяють запустити серійне виробництво концепта e-tron GT майже без змін, тому пропонуємо до Вашої уваги головні технічні характеристики майбутнього бестселера марки.

За попередньою інформацією вартість нового E-tron GT на європейському ринку стартуватиме з позначки у 100 тисяч євро, що робить його дорожчим за кроссовер E-tron. За ці кошти покупці отримають п҆ ятимісний седан з фірмовим дизайном від Audi. Так, замість звичайних дверних ручок на e-tron GT встановлюються спеціальні сенсори, які відповідають за відчинення дверей. Самі двері без рамок, що додає екстер҆ єру легкості та виразності. Як і у всіх сучасних моделях Audi, на E-tron GT встановлюються лазерні матричні фари, тому на  автомобілі напевне буде дуже зручно їздити у вечірні години.

Салон E-tron GT повністю оброблений Alcantara та іншими спортивними матеріалами. Центральна торпедо має чудову ергономіку, тому в нього без проблем вдалося інтегрувати цифрові інформаційні екрани. Інтер҆ єр презентованого седана приголомшує деталізацією та високою якістю виконання. За кермом нового E-tron GT відчуваєшь себе неначе за штурвалом міжпланетного корабля, саме це приходить на думку коли сидишь за комфортними сидіннями цього концепта.

Рушійною силою для E-tron GT виступає електродвигун потужністю 582 к.с. Прискорення з 0 до 100 км/год автомобіль виконує за 3,5 секунди, що на рівні суперкарів сучасності. Також, гарною новиною є те що акумуляторної батареї у 96 кВт вистачить на 500 км пробігу без використання підзарядки. Максимальна швидкість новачка складатиме 240 км/год. На борту серійної версії Audi e-tron GT буде безліч допоміжних систем для водія, в тому числі автопілот.

Наша кротка зустріч з e-tron GT підійшла до свого завершення і треба сказати автомобіль залишив по собі дуже непогане враження. З нетерпінням очікуємо цей чудовий електромобіль від марки Audi на звичайних дорогах по всьому світу…

03.01.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували Audi e-tron GT

Політика конфіденційності